watermarks.nl

Stijlvol interieur: Het vinden van inspiratie in de natuur

Spandoeken op maat

Spandoeken op maat

n

Als je geprinte afbeeldingen buiten wilt gebruiken, kunnen we je onze spandoeken aanbevelen. Ze zijn zeer duurzaam, zacht en elastisch. Ze passen zich makkelijk aan op ongelijke oppervlakken en presenteren kleuren van hoge kwaliteit.

n

Reclame

n

De spandoeken die we printen kunnen maar liefst 320 centimeter breed worden. Dit maakt ze goed zichtbaar, zelfs van veraf. Hierdoor zijn ze de beste vorm van grootformaat reclame. Ze worden niet vaal door de weersomstandigheden en kunnen tegen windvlagen.

n

Eenvoudige bevestiging

n

Standaard worden onze spandoeken afgewerkt met laswerk en ogen op elke 30 centimeter. Tunnels zijn het alternatief. Beide manieren maken een eenvoudige en vooral stevige montage mogelijk.

n

In de winkel

n

Volgens ons zijn spandoeken ideaal voor winkeletalages en als winkeldecoratie. Afhankelijk van de gekozen afbeelding kunnen ze het soort activiteit benadrukken, informatie geven over aanbiedingen, een nieuw aanbod aankondigen of een reclameslogan presenteren. De enige beperking is je eigen fantasie.

n

Outdoor evenementen

n

Een ander idee voor het gebruik van spandoek is outdoor evenementen waarbij de naam van het evenement, de sponsors of reclame op zo’n banner gezet kunnen worden.